Gebruik AED's in Zeegse
menu

Gebruik AED's in Zeegse

Het gebruik van AED's in Zeegse

We hebben in Zeegse de beschikking over 4 AED apparaten die we in geval van nood mogen gebruiken. De AED’s zijn GEEN eigendom van Dorpsbelangen maar in bezit van en ter beschikking gesteld door derden. In alle gevallen dient een AED altijd na gebruik teruggebracht te worden, daar waar hij is opgehaald. Vervolgens stuurt u een mailtje naar ikwoude@gmail.com en dan zorgen we ervoor dat hij weer up to date klaar staat voor een volgend gebruik. 

De plaatsen

  • Er is een AED beschikbaar aan Hoofdweg 42 bij het Steakhouse.  U kunt er binnen naar vragen tijdens openingstijden, of u loopt meteen achterom via de oprit van Hoofdweg 44. Daar hangt bij de keukendeur een groene kast, die u kunt openen met de code die HartslagNu gestuurd heeft.
  •  Ook bij het Fletcher hotel aan de Schipborgerweg hangt een AED. Simpelweg naar binnen lopen en vragen om de AED. Deze ligt achter de receptie en kunt u zonder code meenemen. 
  •  Aan de Kamplaan, op het terrein van kampeervereniging Mooi Zeegse NOORD hangt aan de achterkant van het toiletgebouw, onder de overkapping een AED in een groene kast, die u kunt openen met de code die HartslagNu gestuurd heeft.
  • Aan de Zandrivier op het hoofdgebouw van kampeervereniging Mooi Zeegse ZUID hangt een groene kast met AED, die u kunt openen met de code die HartslagNu gestuurd heeft. 

De code’s worden alleen verstuurd naar mensen die geregistreerd staan bij HartslagNu.  Als er bij de 112 alarmcentrale een melding binnenkomt van hartfalen, wordt dit per direct doorgezet naar de burgerhulpverlening en krijgt men de code toegezonden.

 

Met vriendelijke groet, Ingmar van der Woude

Website laten maken door Dotsimpel