Brinkdagen 2021
menu

Brinkdagen 2021

ZEEGSE DAAR ZIT MUZIEK IN' (update 6 juni 2021)

Het thema voor de Brinkdag was in 2020 “Zeegse ziet ’t zitten”. Door Covid-19 moesten plannen drastisch worden gewijzigd en het draaiboek aangepast. Geen fysieke vergaderingen maar vergaderen via Skype en helaas geen Brinkdag. Maar ondanks dat het leven van de bewoners in Zeegse behoorlijk op zijn kop is gezet hebben jullie enthousiast gehoor gegeven aan de oproep een object in de tuin te zetten. Maar liefst 53 kunstwerken versierden uiteindelijk de tuinen in het dorp en het bos. Niet alleen bewoners hebben genoten van de kunstwerken maar ook toeristen. Die waren en zijn er nog in grote aantallen. Als bedankje voor de deelname aan het project is aan al diegene die een kunstwerk in de tuin hadden geplaatst een gieter overhandigd. Dit omdat er dit jaar geen prijswinnaars waren. 

Dan nu over 2021. Het jaar van het  2e lustrum van de werkgroep. We hadden dit 10-jarig bestaan van de creatieve werkgroep graag met u willen vieren, maar ook dit jaar gaat de Brinkdag nog niet door vanwege Covid 19. We hopen er volgend jaar, in 2022, alsnog een feestje van te maken.

Er is druk nagedacht over het nieuwe thema. Uiteindelijk is besloten dat er muziek in Zeegse zit. Dat hebben we de afgelopen 10 jaar gemerkt en mogen we toch hopen ook na de winter en alle corona perikelen. U heeft ons niet teleurgesteld. Het is nu mei en in alle tuinen verschijnen de prachtigste creaties! Er zijn al een kleine 50 GESPOT!

U heeft allemaal de gele flyer gehad (stond ook in het Zeegser loopje van april, de extra editie), doe vooral allemaal mee met een unieke manier van beoordelen!

Binnenkort verschijnt op deze pagina een dokumentje met alle objecten en de plaats waar ze staan. Print het uit of open het op uw mobiel en wandel langs alle creaties voor een beoordeling (en een leuke wandeling).

Download deze presentatie en u kunt alle objecten die in Zeegse staan zien met bijbehorend adres als ondersteuning voor het maken van uw keuze. Wilt u uw stem uitbrengen, vul dan het strookje onderaan de gele brief in en lever dit briefje voor 1 juli in op Goldakkers nr 7 of op Schipborgerweg nr 11

Website laten maken door Dotsimpel